Empresa BONPREU

El Grup Bon Preu és una empresa catalana del sector de l’alimentació que al 1974 va obrir al públic el primer establiment a Manlleu i el 1988 el primer hipermercat Esclat a Vilafranca del Penedès.

A dia d'avui, disposem d'establiments repartits per tot el territori:

Bonpreu

En nombroses poblacions de Catalunya, podràs comprar als supermercats Bonpreu i gaudir d'una àmplia gamma de productes, entre els que destaquen les seccions de producte fresc.

Esclat

Volem ser el millor hipermercat i és per això que disposem d'amplis establiments, especialment en zones interurbanes, on a més a més de les seccions de producte fresc, trobaràs altres seccions com la de basar.

EsclatOil

A les benzineres EsclatOil oferim carburants d'alta qualitat a preus molt competitius. Es tracta d'un servei totalment automatitzat del que podràs disposar ininterrompudament les 24 hores al dia i els 365 dies de l’any.

BonpreuEsclat online

És el nostre servei de compra on-line i recollida amb el cotxe; només cal escollir els productes al web www.bonpreuesclat.com, triar el dia i hora de recollida de la compra i nosaltres te la carreguem al cotxe en menys de 5 minuts. Aquest servei actualment està disponible a: Girona, Malla, Manresa, Mataró-Cabrera de Mar, Olot, Reus, Terrassa, Sant Joan Despí, Vilafranca del Penedès i Vic Nord.

Redes sociales de BONPREU

Sorteos por categoría

Utilizamos cookies de analítica, de preferencias, técnicas y de sesión para mejorar su experiencia de usuario. Si acepta la instalación de cookies o continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Más información | Cerrar