Guanya un Ipad Mini gràcies a la MegaPromo.cat

Información del sorteo

Aconsegueix un Apple iPad mini 16 GB Wifi per visitar la MegaPromo.cat, la promoció de la Fundació puntCAT que facilita el registre de dominis .cat per menys de 10 € el primer any.

Consigue un Apple iPad mini 16 GB WiFi por visitar la MegaPromo.cat, la promoción de la Fundació puntCAT que facilita el registro de dominio .cat por menos de 10 € el primer año.

Patrocinador del sorteo: Fundació puntCAT

La Fundació puntCAT és l'entitat privada, apolítica i sense ànim de lucre que gestiona el domini d'Internet .cat.

.cat és el domini d'Internet de primer nivell per a la comunitat catalanoparlant o per a qui vulgui adreçar-s'hi a ella. En funcionament des de 2006, i amb més de 64.000 registres a hores d'ara, és el primer i únic domini al món dedicat a una comunitat lingüística. Es tracta d'una important eina de màrqueting per als negocis que tenen mercat en català, ja que segmenta els clients catalanoparlants. .cat és líder en tecnologia i en seguretat i l'única condició per a que qualsevol persona disposi d'un domini .cat, ja sigui per a particulars, entitats o empreses, és que el web disposi de continguts en català, sense excloure altres llengües.

---

La Fundació puntCAT es la entidad privada, apolítica y sin ánimo de lucro que gestiona el dominio de Internet .cat.

.cat es el dominio de Internet de primer nivel para la comunidad catalanoparlante o para quien quiera dirigirse a ella. En funcionamiento desde 2006 y con más de 64.000 registros en la actualidad, es el primer y único dominio en el mundo dedicado a una comunidad lingüística. Se trata de una importante herramienta de marketing para los negocios que tienen mercado en catalán, ya que segmenta los clientes catalanohablantes. La única condición para disponer de un dominio .cat, ya sea para un particular, entidad o empresa, es que la web disponga de contenidos en catalán, sin excluir otras lenguas.

Ver más información del patrocinador: Fundació puntCAT

Ganadores del sorteo

  • Isabel Isabel Barceló
  • Isabel Isabel Barceló

Sorteos por categoría

Utilizamos cookies de analítica, de preferencias, técnicas y de sesión para mejorar su experiencia de usuario. Si acepta la instalación de cookies o continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Más información | Cerrar