Una activitat familiar & cultural al celler Alta Alella

Información del sorteo

El diumenge 5 de maig amb motiu del día de la mare, tindrà lloc la inauguració i la presentació de les noves activitats enoturístiques culturals i familiars d’Alta Alella. Mentre els pares i mares fan una passejada per les vinyes i visiten el celler, els nens podran passar-s’ho bé gaudint d’activitats artístiques entorn al món del vi:

. Taller d’art vinícola en col•laboració amb ANNA Y ART & VINYA MENUTS

. Contes de la vinya i del vi en col•laboració amb TRAMOIA Produccions culturals

A l’hora del tast dels vins (& mostos pels nens), TRAMOIA seguirà animant una sessió divertida i distesa on es farà un tastet d’alguns contes per nens i relats d’embriaguesa per adults al voltant del vi. Aquests textos mostraran la presència del vi dins la literatura per tots els públics amb autors de tots els temps (des de Quim Monzó, passant per Scott Fitzgerald, Guy de Maupassant, Edgar Allan Poe, entre altres).Tindrem un obsequi especial sorpresa per les mares...

Patrocinador del sorteo: Alta Alella

EL VI ÉS CULTURA - Alta Alella vol afegir un nou sentit a l’acte del tast del vi.

Alta Alella presenta a les famílies la seva nova oferta d’activitats enoturístiques culturals: en família, buscarem els gustos, les textures, les aromes... en la creativitat artística i en el ritme de les paraules.

Deixa’t seduir…

Gaudiu de les nostres vinyes entre el mar i el cel, dins del Parc Natural de la Serralada de Marina (Alella-Tiana).

Basant-nos exclusivament en l’agricultura ecològica, ens trobem a pocs quilòmetres de Badalona, Mataró i Granollers, i a tan sols 20 minuts del centre de Barcelona.

Degusteu els nostres vins i caves “transparents”, fruit del conjunt home, terra, vinya i anyada, en un entorn únic apte per a diverses activitats.


Ver más información del patrocinador: Alta Alella

Ganadores del sorteo

  • Laia Laia Pujolras
  • Laia Laia Pujolras

Sorteos por categoría

Utilizamos cookies de analítica, de preferencias, técnicas y de sesión para mejorar su experiencia de usuario. Si acepta la instalación de cookies o continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Más información | Cerrar